Tuli taas hirviä into kirjottaa. Kevät on tosiaan tullu, tai ainaki siltä tuntuu vaikka lämpötila ei vielä kovin korkea olekkaan. Taustalla soi kevät laulut ja ulkona tuoksuu ruoho, kyllä se kesä sieltä vielä joskus tullee... Oli pakko käyvä aukasemassa sälekaihtimetki, että aurinko pääsee sisälle.

Kevään myötä ovat alkaneet myös jääkiekon mm-kisat, tänään on se totuuden hetki! Suomi pelaa USA:ta vastaan ja se on voitettava! Harmi vaan, että tulee niin myöhään ettei jaksa kattoa ko aamulla PITÄIS mennä kaheksaksi kouluun, mutta saa ny nähä.

Mikä se on että nuo tappelut viehättää? Viittaan tässä nyt siihen tappelun, jonka seurauksena Salmela poistui kentältä naama veressä. Itse en nähnyt tapausta suorana, mutta olihan se pakko myöhemmin käydä katsomassa. Ainakin Suomen joukkuella on hyvä periaate: Kaveria ei jätetä, vaikka saiski turpaansa!Toivotaan että Suomi pärjää, että voidaan nähä kunnon tappeluita jatkossaki;)

Pitäs varmaan lähteä tästä käveleskelleen kämpille, vaikka aurinko paistaaki niin ei tuo ilma tännään kovin lämmin ole.Keltainen toukokuu, mikset sä jo tuu, oon turhaan odottanut tuulta lempeää....